Amager Strandvej 162, Strandstien - Amager Strandpark
2300 København S
Se alle 0 boliger

Amager Strandpark - Strandstien
Amager Strandvej 162
2300 København S

0 boliger tilbage

BYHUSE MED STRANDLIV, RUMMELIGHED OG GRØNNE OASER

Del bolig

ELF Development opfører 25 eksklusive byhuse med masser af strandliv, grønne oaser og plads til dig og familien i et af Københavns mest populære, nye boligområder - hvor nærheden til vand, strand og byliv forenes i en kreativ og pulserende atmosfære.

De tre bebyggelser STRANDSTRÆDET, ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN, mødes i en fælles arkitektonisk identitet og skaber en rød tråd ned gennem det pulserende og forskelligartede område.

Læs mere om projektet på www.amagerstrandpark.dk.

ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN ? danner rammen om et både aktivt og roligt liv ved stranden, tæt på byliv og indkøb, og med grønne rum som en organisk og nærværende del af det hele. Senere vil etape 2 og STRANDSTRÆDET fuldende området langs kysten ? ved vandet.
Indtil for få år siden var alle grundene ud til kysten ? fra Øresundsvej i nord til Italiensvej mod syd ? præget af industribygninger og håndværkervirksomheder. Med projektet ?Amager Strandpark? og de tre unikke bebyggelser, sætter ELF Development et smukt aftryk i det populære område - med eksklusive arkitekttegnede boliger og hyggelige grønne oaser ved kysten.

STRANDSTIEN
8 eksklusive byhuse tættest på vandet Byhuse i forskudte plan på 193 - 205 m2 inkl. underetage. Boligerne byder som noget særligt på egne private tagterrasser med plads til blomster, strandplanter og stemningsfuldt udeliv.
De otte byhuse på STRANDSTIEN fremstår i smukke, lyse, melerede Wienerberger tegl ? som er med til at tilføre boligerne et karakterfuldt, gedigent og æstetisk udtryk. Desuden vil elementer af aluminium i varme farvetoner skabe et harmonisk kontrastforhold til de lyse tegl, ligesom det øverste trappehus i beton på tagplanet giver husene en moderne, lidt rå signatur.
Byhusene er alle i tre etager med rummelig underetage, stueplan, første sal og ikke mindst stor, attraktiv tagterrasse øverst på anden sal, med plads til loungemøbler, siddepladser og henslængt udeliv ? så tæt på stranden man kan komme i sit eget hjem!
På forsiden af de elegante huse anlægges små flisebelagte terrasser, mens der på sydsiden er en lidt større flisebelagt terrasse. Terrasserne er hævet en anelse i niveau, for at frigøre byhuset fra gadeniveau. En særdeles lækker og gennemtænkt detalje.
Fra STRANDSTIEN kan man få sand mellem tæerne, og måske en kølende dukkert, i løbet af få minutter til fods via det charmerende stisystem i området.
Byhusenes unikke, indbydende underetager, med gulvvarme under de store smukke klinker, indeholder bryggers bad, disponibelt rum samt et stort alrum.
Husenes mange kvadratmeter og rummelighed fornemmes særligt i stueplan, hvor især køkkenalrummet har fået ekstra rumhøjde på grund af det forskudte plan med et lille trappeløb op til stueafdelingen mod syd. En arkitektonisk finesse af de top delikate, som er med til at skabe en international feeling og desuden tilfører rummet lys og luft.
Første salen er indrettet med to værelser mod nord og stort forældresoveværelse med walk-in closet mod syd. Husets lækre badeværelse er ligeledes bekvemt placeret på første sal. Den indvendige trappe fortsætter til trappehuset på boligens øverste etage, med den unikke tagterrasse. Her har lækre udemøbleringer, blomster og plantekrukker særdeles gode betingelser.

I Amager Strandpark smelter livet ved stranden sammen med livet i byen. Her er man tæt på naturen året rundt i et unikt fællesskab og i moderne arkitektoniske rammer ? med plads til individuelle drømme.

Gröning Arkitekter har tegnet boligerne, som fordeler sig på tre bebyggelser, alle med et bevidst slægtskab, både i det arkitektoniske udtryk og i brugen af materialer. De tre bebyggelser, med hvert sit navn og identitet, er en del af et overordnet fællesskab, i et charmerende område, der før i tiden bestod af lagerbygninger og håndværkervirksomheder. Historien lever nu videre i nye mursten, som tilsammen danner tre boligmiljøer med en fælles signatur, små pladser, passager og grønne oaser ? med nærheden til stranden som det centrale element.
Alle boligerne er varianter af klassiske rækkehuse? til både singler, små og større familier. Store, rummelige byhuse med tilhørende gårdhaver, og ikke mindst med flade tagkonstruktioner, som skaber funktionelle uderum med plads til samvær med naboerne ? både som fællesterrasser, helt private terrasser og terrasser med private områder

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, finder du i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.
Se mere på www.amagerstrandpark.dk