Amager Strandvej 58, Ved Amager Strand
2300 København S

AmagerStrandvej58
Amager Strandvej 58
2300 København S

Moderne linjer i pagt med naturen

Del bolig

Arkitekturen på Amager Strandvej 58 komplimenterer omgivelserne i et moderne let udtryk med varme jordfarver på både facadens mørkegrå murværk og i de træbeklædte inddækninger ved altanrum og i stueplan. Altanerne fremstår dels i franske, spanske og møblérbare udgaver.

Kom til åbent hus hver søndag kl. 12:00-13:00 i vores showroom på Amager Strandvej 50.
Bebyggelsens etagespring og farvenuancer gør den både levende og imødekommende, og det samlede udtryk blander sig dermed naturligt med omgivelsernes karakter, og understreger nærheden til kysten og den rekreative placering i byen.
Vinduer, altaner og karnapper udføres udvendigt med rå aluminium og tilfører på den måde luftige elementer i facadeudtrykket. Således får bebyggelsen en samlet karaktérfuld fremtoning.

Læs mere om projektet på www.amagerstrandvej58.dk.

De øverste boliger har tagterrasser med træbelægning og stuelejlighederne har haver og terrasser.
I midten af bebyggelsen mod vest etableres et stort grønt og fælles gårdrum. Biler og cykler til beboerne på Amager Strandvej 58 kan parkeres nemt og bekvemt i P-kælderen.

Moderne design, høj kvalitet og funktionelle indretninger sætter smukke, lyse rammer for alt det indvendige i boligerne - tilpasset både det aktive og det tilbagelænede liv.
De mathvide køkkener fra HTH er integreret i boligernes rumdeling og på den måde indfries praktiske og æstetiske drømme. De stilrene køkkener fra HTH matcher hverdagens behov for effektiv funktion og imødekommer samtidig drømmen om det smukke designerkøkken. Med højteknologiske hårde hvidevarer fra Siemens og underlimet stålvask er alle forudsætninger på plads for velfungerende hverdagskokkerier og weekendens menuer med lidt ekstra 'topping'.
De smukke lyse trægulve i boligernes køkken-alrum, stuer og værelser er fra det anerkendte firma Tarkett, som i over 130 år har produceret nogle af verdens bedste gulve med rødder i svenske trætraditioner - og der er naturligvis gulvvarme nedenunder, i alle rum.
Mod Amager Strandvej monteres ventilationsvinduer, som reducerer støj når der skal åbnes for frisk luft. Badeværelset med delikate grå fliser, mathvide skabselementer fra HTH og vaskesøjle fra Siemens.
Store lysindfald fra de høje vinduespartier og altanrum gør hele forskellen - der er i det hele taget lagt stor vægt på daglig trivsel og samværet med familie og venner i boligernes åbne stuer og køkkener.
Tagterrasser med belægning og håndliste af Kebony træ, værn i galvaniseret stål med lodrette balustre.

Fra Amager Strandvej og ned langs bebyggelsen mod øst og vest etableres frodige grønne kiler. Parkområder, som gør det nemt for både beboere og besøgende at komme til og fra kyststrækningen og områdets øvrige tilbud. De grønne kiler skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter.


Der kan forekomme tekniske rørføringer, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. Nogle af 3D- visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris, eller som kan udføres efter overtagelse. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.