Krimsvej 15, Øresundsrækkerne - Amager Strandpark
2300 København S

Amager Strandpark - Øresundsrækkerne
Krimsvej 15
2300 København S

BYHUSE MED STRANDLIV, RUMMELIGHED OG GRØNNE OASER

Del bolig

ELF Development opfører 25 eksklusive byhuse med masser af strandliv, grønne oaser og plads til dig og familien i et af Københavns mest populære, nye boligområder - hvor nærheden til vand, strand og byliv forenes i en kreativ og pulserende atmosfære.

Læs mere om projektet på www.amagerstrandpark.dk.
Kom til åbent hus hver søndag kl. 11-12 i vores showroom på Amager Strandvej 142C på Amager.
De tre bebyggelser STRANDSTRÆDET, ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN, mødes i en fælles arkitektonisk identitet og skaber en rød tråd ned gennem det pulserende og forskelligartede område.
Vi lægger ud med 25 helt unikke byhuse.
Etape 1 - ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN - danner rammen om et både aktivt og roligt liv ved stranden, tæt på byliv og indkøb, og med grønne rum som en organisk og nærværende del af det hele. Senere vil etape 2 og STRANDSTRÆDET fuldende området langs kysten - ved vandet.
Indtil for få år siden var alle grundene ud til kysten - fra Øresundsvej i nord til Italiensvej mod syd - præget af industribygninger og håndværkervirksomheder. Med projektet 'Amager Strandpark' og de tre unikke bebyggelser, sætter ELF Development et smukt aftryk i det populære område - med eksklusive arkitekttegnede boliger og hyggelige grønne oaser ved kysten.
ØRESUNDSRÆKKERNE
17 byhuse opdelt i en nordlig og sydlig række Den nordlige række byhuse indeholder 8 boliger på 194 - 206 m2 inkl. underetage, adskilt af organisk grønt stiforløb - med fire byhuse på hver side. Disse byhuse udmærker sig ved en ekstra stue på 2. sal med direkte udgang til øst- og vestvendt tagterrasse. Den sydlige del af rækkerne består af 9 sammenhængende byhuse på 173 - 185 m2 inkl. undertage. Disse byhuse har som noget særligt tagterrasse med pergola og privat område.
Byhusene i ØRESUNDSRÆKKERNE fordeler sig på otte boliger mod nord og ni boliger mod syd på grunden. Alle byhusene markerer sig med veludnyttede arealer og attraktive uderum på toppen.
De otte nordlige byhuse er opdelt med fire på hver side af et frodigt og grønt stiforløb i midten, med små stier, siddepladser og strandplanter. Boligerne er opført i de smukke Wienerberger tegl og fremstår i et lyst, messingfarvet facadeudtryk med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier. Boligerne komplimenterer dermed på smukkeste vis de ni sydvendte byhuse i et mellem-gyldent, næsten bronzefarvet facadeudtryk, ligeledes med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier. Facadefarverne på henholdsvis de nord- og sydvendte byhuse afspejler farverne på de eksisterende bygninger, der i sin tid stod på samme sted. Historien får nu nyt liv.
Alle 17 byhuse har særdeles rummelige og brugbare underetager med kombineret bryggers og badeværelse samt alrum med mange anvendelsesmuligheder. Der er gulvvarme overalt i den klinkebelagte underetage, som både frigiver ekstra plads og desuden bidrager til et lunt og sundt hus. I stueplan er der både entré, gæstetoilet og køkken/alrum med spiseplads samt veldisponeret stue med udgang til sydvendt, flisebelagt terrasse og have. Førstesalen byder på master bedroom med walk-in closet samt to gode værelser. Boligens lækre badeværelse er ligeledes placeret på 1. sal. ØRESUNDSRÆKKERNES otte byhuse mod nord har desuden stor stue på 2. sal, hvorfra der er udgang til tagterrasse på begge sider. De ni byhuse mod syd har egen adgang via taghus til øverste plan, hvor den store træterrasse, omkranset af plantekasser med strand- og sivplanter, bringer stranden helt tæt på.
I Øresundsrækkerne vil både den store og lille familie få plads til hverdagens praktik i en drøm af et byhus med mange indretningsmuligheder. Her er både uderum på toppen og i stueplan. Husenes centrale placering i området giver følelsen af noget unikt, hvorfra adgangen til områdets mange tilbud og ikke mindst stranden ligger lige for.

Gröning Arkitekter har tegnet boligerne, som fordeler sig på tre bebyggelser, alle med et bevidst slægtskab, både i det arkitektoniske udtryk og i brugen af materialer. De tre bebyggelser, med hvert sit navn og identitet, er en del af et overordnet fællesskab, i et charmerende område, der før i tiden bestod af lagerbygninger og håndværkervirksomheder. Historien lever nu videre i nye mursten, som tilsammen danner tre boligmiljøer med en fælles signatur, små pladser, passager og grønne oaser - med nærheden til stranden som det centrale element.
Alle boligerne er varianter af klassiske rækkehuse' til både singler, små og større familier. Store, rummelige byhuse med tilhørende gårdhaver, og ikke mindst med flade tagkonstruktioner, som skaber funktionelle uderum med plads til samvær med naboerne - både som fællesterrasser, helt private terrasser og terrasser med private områder

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, finder du i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.

Se mere på www.amagerstrandpark.dk