Krimsvej 15, Strandstrædet - Amager Strandpark
2300 København S
Se alle 0 boliger

Strandstrædet - Amager Strandpark
Krimsvej 15
2300 København S

0 boliger tilbage

Del bolig

Kom til åbent hus hver søndag kl. 11-12 i vores showroom på Amager Strandvej 142C på Amager.

12 lejligheder og 8 byhuse ? med fantastisk fælles tagterrasse.
De unikke lejligheder på 62-73 m2 har alle attraktive rumdelinger og indretningsmuligheder. Lejlighederne er fordelt med 6 i stueplan med haver og 6 på første sal med altaner. Byhusene er hver på 96-104 m2 fordelt på to etager, med yderligere ca. 50 m2 stor og særdeles anvendelig underetage.
Lejligheder og byhuse i harmonisk slægtsskab ? med områdets mest fantastiske, fælles tagterrasse.
Bebyggelsens langstrakte og stilrene udtryk fremstår hovedsageligt i et mellem-gyldent, næsten bronzefarvet facadeudtryk, som delikat brydes af lodrette facadeskift med markante mørke tegl flere steder ned langs karréen. Sort, forpatineret zink indrammer de store vindues- og dørpartier overalt i STRANDSTRÆDET og tilfører boligerne et lækkert, lidt råt udtryk.

Læs mere om projektet på www.amagerstrandpark.dk.

12 lejligheder
De 12 lejligheder i STRANDSTRÆDET er fordelt med 6 lejligheder på første sal med rummelige altaner og 6 i stueplan med private haver og flisebelagte terrasser.

Som standard på 1. sal træder man ind i det skønne køkken-alrum, som er gennemlyst og har adgang til lille værelse/kontor. Køkkenet fra HTH har smukke og enkle, hvide flader på skabe og skuffemoduler ? med elegant køkkenø i midten af rummet, og hvid corestone bordplade med underlimet vask. Armaturet er fra Quooker ? forberedt til hot water, hvis man ønsker at tilkøbe dette. Det lyse køkken-alrum åbner sig herefter op til stuen/siddemiljøet og udgang til skøn, møblérbar altan mod syd.

Den attråværdige gennemlysning er i alle lejlighederne i STRANDSTRÆDET et ekstra, attraktivt element, som er med til at give boligerne liv og lys ? på alle tider af året. Lejlighedernes fleksible rumdelinger giver både køkken/alrummet og stuen/siddemiljøet gode muligheder for spændende indretninger, tilpasset ønsker og behov.
I kælderen er der indrettet depotrum til hver lejlighed på hver 3 m2 ? til alt dét ?ekstra? der kun skal bruges en gang i mellem.

8 byhuse
STRANDSTRÆDETs 8 byhuse bor man på tre, rummelige etager.
Stueplan, første sal og en særdeles rummelig og anvendelig underetage. Byhusene har alle små havestykker mod syd med græs og flisebelagte terrasser. Skønne, private uderum midt i det hyggelige fællesskab.
Fra den lille ankomststi træder man ind ad hoveddøren i stueplan og ind i den lille entré med adgang til gæstetoilet. Herfra åbner byhuset sig op ind til køkken-alrummet med rummelig spiseplads og det eksklusive køkken fra uno form. Stue/siddemiljøet har god plads til individuelle indretninger, trappe til førstesalen og udgang til den sydvendte flisebelagte terrasse med det lille havestykke.
Boligerne i STRANDSTRÆDET er indrettet med fokus på den urbane families behov og områdets helt særlige fællesskab. Boligerne inviterer både til personlig indretning og udfoldelse, samtidig med, at Amager Strandparks arkitektoniske fællesnævner er et tydeligt og nærværende æstetisk element.
Den rummelige og særdeles anvendelige underetage har gulvvarme overalt under de smukke fliser. Endvidere byder underetagen på bryggers, teknikrum samt alrum med mange anvendelsesmuligheder.

Forbehold.
3D visualiseringer:
Alle 3D visualiseringer er tænkte visualiseringer og er lavet med forbehold for ændringer. Der kan forekomme tekniske rørføringer, og teknikskabe, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Accessories medfølger ikke.
Plantegninger/Arealangivelser:
Angivne mål og arealer i brochuren herunder plantegninger er alene foreløbige, vejledende og illustrative, hvorfor køber ikke kan støtte ret på sådanne angivelser. Der henvises i stedet til angivelser i salgsopstilling og købsaftalematerialet.
Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.
Under projektforløbet kan der forekomme ændringer, hvorfor indholdet i brochuren og materialet er med forbehold for ændringer.