Ved Amagerbanen 25, Ved Amager Strand
2300 København S

Ved Amagerbanen
Ved Amagerbanen 25
2300 København S

Byhuse, penthouselejligheder og 2 værelses lejligheder i høj designkvalitet tæt ved stranden

Del bolig

Byhuse med små forhaver, penthouse-boliger med udsigt, tagterrasser og lyse lejligheder med fornuftig planløsning og altan. I kort afstand til Amager Strand opføres nu 30 helt unikke boliger i et stærkt fællesskab med plads til både børnefamilier, yngre par og seniorer. Her får man en placering på en af hovedstadens mest attraktive beliggenheder og boliger i gennemtænkt design udviklet af en af landets mest anerkendte tegnestuer.

Det er den anerkendte tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der står bag stregerne til byggeriet Ved Amagerbanen. Projektet består af to bygningskroppe, som hver især har sin egen identitet. ?Længen? der byder på byhuse og små forhaver og ?Tårnet? med store lyse lejligheder, luftige altaner og boliger med en af byens smukkeste udsigter.

Læs mere om projektet på www.vedamagerbanen.dk.

Byhuse med små forhaver og penthouse med kig til himlen i Længen

Mangfoldighed, det gode liv og fællesskab er kodeord for designet af dette helt unikke byggeri. Her er grundtanken, at en variation af boligformer og størrelser giver plads til forskellighed og et stærkt fællesskab i denne ejerboligforening. Her er der populære byhuse med 2 terrasser/små forhaver, rumlige 2-, 3- og 4- værelses lejligheder med altan og en variation i størrelse, der giver muligheder for at skabe trivsel for både den store børnefamilie, singler og par uden børn. Øverst opføres skønne penthouselejligheder, med 2 vidunderlige tagterrasser, der placeres så man får sit helt private uderum uden kig fra naboer. Længen opføres i melerede, gyldne tegl med altanbalustre og taghus i mørkere toner. Konstrasterne og variationen i farverne giver husene en smuk pakhusstemning, som karakteriserer hele området. Med høje glas- og vindues partier sikres et smukt og elegant lysindtag. Boligerne i. Længen består af seks byhuse i to etager, seks to-værelses lejligheder og seks penthouse-lejligheder med individuelle tagterrasser.

Privat parkering under jorden

Som beboer i byggeriet Ved Amaberbanen tilbydes man mulighed for at købe privat og aflåst parkeringsplads i den underjordiske parkeringskælder under boligerne. Her etableres også depotrum for alle boliger.

Lyse lejligheder i Tårnet

Tårnet rejser sig i syv etager med 12 helt unikke 2-værelses lejligheder. Det smukke melerede tegl i mørke toner med tilsvarende mørke vinduesrammer og altanbalustre giver Tårnet karakter og identitet. Tårnet markerer sig som et stolt vartegn ? en elegant og kontrastfuld partner til de eksisterende gamle bygninger. Alle lejligheder har fornuftige rumløsninger og store vinduespartier og altaner, så udsigt og lys gennemstrømmer alle kvadratmeterne.

Områdets smukke pakhus-stemning bevares

For Vilhelm Lauritzen Arkitekter har områdets historie altid en rolle at spille i nyfortolkningen af de traditionelle bygninger, der oprindeligt blev opført i området. Ved Amagerbanen var, som flere andre steder i København, et arbejderkvarter med små virksomheder, smedjer og automobil-værksteder. I dag ligger Det Gamle Værksted Ved Amagerbanen, der er bevaringsværdigt og bruges som kreativt værksted, malerværksted og erhvervslejemål for b.la. gallerier og fysioterapeuter. De nye bygninger med ejerboliger opføres med et industrielt udtryk og dimensioner i smuk dialog og respekt for det eksisterende miljø.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold.
Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, finder du i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningerne, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.