Andrei Sakharovs Vej 19, Lyngholm
2450 København SV
Se alle 0 boliger

Enghave Brygge - Lyngholm
Andrei Sakharovs Vej 19
2450 København SV

0 boliger tilbage

Enghave Brygge - Lyngholm

Del bolig

Alle 190 lejligheder på LYNGHOLM er tidløs ny-nordisk funktionalisme fra inderst til yderst! Med store lysindfald, rummelighed, møblérbare altaner - og kvalitet fra gulv til loft, i køkkener og badeværelser, og i samtlige standard- og tilvalg.Alle med udsigt til vandet og de små kanaler.

På den tredje boligø, LYNGHOLM, bor man på kajkanten, tæt på byens puls og Vesterbro - og med cykelbroer, stisystemer og hele to metrostationer i gåafstand. Bo midt i byen, omgivet af vand

Læs mere om projektet på www.engholmene.dk.

LYNGHOLM er søster til Myrholm - og slægtskabet mellem de to boligøer fornægter sig ikke. Med tydelige referencer til de traditionelle københavnske boligkarréer rejser arkitekturen på de to øer sig i et moderne vertikalt 2017-udtryk, med gavlhuse ud mod vandet, som vi kender fra de gamle pakhuse i havnen.

LYNGHOLMS U-formede karré er udformet i brunlige tegl med bruneret aluminium på fremspring og flader. U'et omfavner to enkeltstående punktuse i midten, der glimter i vandspejlet, og som kun er udført i glas og den brunerede aluminium. Det skabet et let, luftigt og samtidig markant udtryk.


Lejlighederne fås fra 56 til 201 m2 fra 2 til 5 værelser,

Der er mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads under bebyggelsen for lejligheder på min. 100 m2.

Oplev mere af Lyngholm på: http://engholmene.dk/lyngholm

Like på www.facebook.com/danboligprojektsalgkbh og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Da Engholmene endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt "3D visualiseringer". Nogle af 3D visualiseringerne viser eksempler på materialer og løsninger, som kan vælges mod en merpris.

Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst og visualiseringer.