Willy Brandts Vej 1, Myrholm
2450 København SV

Enghave Brygge - Myrholm
Willy Brandts Vej 1
2450 København SV

Myrholm - bo ved Vandet, i Byen, i topmoderne Lejligheder

Del bolig

Samtlige 214 lejligheder i karrébebyggelsen på Myrholm indeholder det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet. Med den smukke facade i hvid, kobberbrun og stålgrå, rummelige altaner og masser af lys fra alle sider, Tæt på det livlige Vesterbro og med metrostation lige i baghaven.



Myrholm - bo ved Vandet, i Byen, i topmoderne Lejligheder

Lejlighederne fås fra 57 til 165 m2 med 1 til 5 værelser og er alle født med inventar i den bedste kvalitet: Grebsfrit og stilrent køkken fra HTH, hårde hvidevarer fra Miele, badeværelseselementer fra Alapé, armaturer fra Dornbracht og meget mere.

Vi lægger vægt på personlige boliger, skræddersyet til individuelle behov, og derfor tilbydes alle købere desuden en række tilvalgsmuligheder såsom ekstra køkkenvariationer fra HTH eller Unoforms lækre køkkendesign, endnu flere højteknologiske detaljer fra Miele, og til- og fravalg af skillevægge.

Ved at øge loftshøjden til 270 cm giver store vinduespartier fra gulv til loft helt unikke lysindfald og skaber både udsigt til grønne oaser, charmerende kanalsystemer og vand i massevis!

For lejligheder på minimum 100 m2 er der mulighed for at tilkøbe en privat parkingsplads i kælderen under bygningen og med elevator op til lejlighederne.

Indflytning fra sommeren 2018.

Oplev mere af Myrholm på: http://engholmene.dk/myrholm/

Like på www.facebook.com/danboligprojektsalgkbh og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Da Engholmene endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt ?3D visualiseringer?. Nogle af 3D visualiseringerne viser eksempler på materialer og løsninger, som kan vælges mod en merpris.

Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst og visualiseringer.