Stations Parken 35, Kirkebjerg Park House
2600 Glostrup

Kirkebjerg Park House - Glostrup
Stations Parken 35
2600 Glostrup

Kirkebjerg Park House

Del bolig

KIRKEBJERG PARK HOUSE er et hus med karakter og atmosfære. Bebyggelsen i tre længer, med seks og syv etager, opføres i smukke håndstrøgne sten fra Randers Tegl. I rødbrune nuancer med sort farvespil fremstår huset dermed fra starten med patina, som giver et både varmt og gedigent udtryk.


De rene og enkle arkitektoniske linjer tilfører Kirkebjerg Park House karakter og giver bebyggelsen en stilren identitet. Alle lejligheder har store rummelige og møblérbare altaner, hvoraf 18 er unikke hjørnealtaner!

Læs mere om projektet på www.kirkebjergparkhouse.dk.

Nyopførte lejligheder i hjertet af det "nye Glostrup"

Boligerne er fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder med store vinduespartier og altandøre, som sørger for optimalt lysindfald og giver bebyggelsen et åbent og velkomment aftryk. De store køkken-alrum har plads til både spisende gæster og hverdagens praktiske opgaver - med masser af lys og udgang til altanen. Køkkenet fra HTH, med hvide glatte flader, skaber et stilrent, moderne og tidløst udtryk. Der er lys og rummelighed i lejlighederne, som alle har egeparketgulve fra Moland. Firmaet har i mere end 25 år udviklet materialer i tæt samarbejde med både kunder og leverandører - med fokus på kvalitet, troværdighed og engagement.

Rummeligt soveværelse med masser af lys fra det store vindue - og plads til personlig indretning og rolige nætter. Badeværelse med lyse klinker på gulvet, unidrain i brusenichen og væghængt toilet. Det hvide skabselement skaber stilren harmoni i lejlighedens våde rum.

I midten af Kirkebjerg Park House etableres et stort, grønt gårdrum med plads og udfoldelse for både store og små. Fitnessredskaber og sandkasse, frodige højbede og græsområder samt grillområde med borde og bænke skaber en rar atmosfære, hvor små og store familier samt seniorer kan hygge sig i fællesskab ? eller blot bruge det frodige rum til individuel fordybelse.

Livet leves i Kirkebjerg Park House - i trygge, moderne rammer

De attraktive lejligheder opføres midt i et område i spændende udvikling - som en central del af Glostrups nye, inspirerende bymidte henover jernbanen. Bebyggelsen, i seks og syv etager, fremstår i varme rødbrune sten med store vinduespartier og rummelige møblérbare altaner, heraf flere hjørnealtaner. Boligerne indeholder alle moderne bekvemmeligheder i et gedigent og stilrent arkitektonisk udtryk fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder ? til både små og store familier samt seniorer.

Et grønt og rekreativt gårdmiljø udgør hjertet af Kirkebjerg Park House med bl.a. borde og bænke, grillplads og fitnessredskaber ? samt sandkasse til de mindste. Her er både plads og mulighed for afslapning og samvær i trygge, frodige rammer.

Parkeringskælderen under gårdrummet og bebyggelsen, med p-pladser både ude og inde, samler Kirkebjerg Park House og forbinder de forskellige niveauer. Rekreativt og inspirerende miljø i gårdrummet midt i Kirkebjerg Park House - med plads til fælles og individuel udfoldelse.

Når byen vokser ind i fremtiden

Historien om Glostrup som driftigt handels- og erhvervsområde startede for alvor i slutningen af 1800-tallet, da byen skiftede fra landsby til stationsby. Siden har den storkøbenhavnske bydel været et populært sted for industri og virksomheder at drive forretning, samtidig med at byen støt har vokset sig større med flere boligområder og udbygget detailhandel.

Nu tager historien om Glostrup hul på et nyt og særdeles spændende kapitel, som omhandler en fremtidig mere tæt og levende by, der bygges sammen henover jernbanen ? via en begrønnet bro-passage for gående og cyklister. En bred urban linje, der i sit nedre vil indeholde forretninger, caféer og restauranter, og som vil udvide forbindelserne både på tværs af banen og fra bymidten ud til kulturelle oplevelser, underholdning og rekreative områder. Det skal være let og indbydende at komme rundt til fods og på cykel.

Infrastrukturen for området styrkes og udbygges væsentligt de kommende år, og for beboerne i Kirkebjerg Park House betyder det både adgang til Letbanen lige rundt om hjørnet og til den nye Glostrup Station med både lokale og regionale togforbindelser samt enkel tilkørsel til centrale indfaldsveje og motorvejsnet.

I hjertet af Glostrups nye udvidede bymidte henover jernbanen vil Kirkebjerg Park House have masser af tilbud inden for gåafstand, bl.a. caféer, restauranter, dagligvarebutikker og specialforretninger.

Glostrup Shoppingcenter, som ligger blot få minutter væk til fods, bugner desuden af en lang række kendte mærkevarer inklusiv Apotek, boghandel og andre af hverdagens fornødenheder.

Glostrup Station og den kommende letbane nås hurtigt og nemt fra Kirkebjerg Park House, med både lokale og regionale forbindelser.

Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris, eller som kan udføres efter overtagelse. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.