Plantagevej 86, Parkkanten
2610 Rødovre

Parkkanten - Rødovre
Plantagevej 86
2610 Rødovre

98 topmoderne lejligheder i 6 etager

Del bolig

PARKKANTEN indeholder 98 topmoderne lejligheder i 6 etager. Med en unik beliggenhed direkte til IrmaByens egen park, har uderum og udsigt været en vigtig faktor ved skabelsen af dette byggeri. Boligerne fra 1. til 6. sal dybe vestvendte altaner, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes,


Derfor har ligesom boligerne morgen- og formiddagssolen via østvendte altaner eller fra franske altaner med indadgående dobbelte døre, der byder lyset, udsigten og det grønne liv fra parken helt indenfor.

Kom Åbent Hus i Kaffetårnet hver søndag kl. 11-12 og onsdag kl. 17-18 på Korsdalsvej 101 i Rødovre


Stuelejlighederne har naturligvis også store terrasser mod det frodige grønne, parkareal mod øst. Små forskelligartede pladser og rum omkring bebyggelsen skaber lethed og diversitet til glæde for både PARKKANTENs beboere og byens øvrige boligejere. Desuden kalder boligernes veldisponerede indre linjer på inspirerende indretning og æstetik, når livet skal leves bekvemt og behageligt.


Boliger til skønne hverdage med udsigt
Inden for i lejlighederne i PARKKANTEN er rammerne sat for individuel og personlig indretning. Gedigne materialer overalt gør, at boligerne fremstår stilfulde og i bedste kvalitet med store vinduespartier og glasflader. Lyse plankegulve og gulvvarme skaber nordisk stemning og giver praktisk rummelighed, og ikke mindst altanerne og terrasserne til de forskellige boligtyper tilfører lejlighederne et ekstra uderum til sommerluksus og vinterhygge...


Køkkenerne i PARKKANTEN er fra HTH med smukke og enkle, hvide flader på overskabe og skuffemoduler, og med underlimet vask og hvid corestone bordplade. Alle boligens hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturet er fra Quooker og er forberedt til hot water.


Penthouseboliger med sol på toppen
På 6. sal har PARKKANTEN en særlig etage med penthouseboliger i to plan, som afsluttes med attraktive, private tagterrasser øverst oppe, hvor udsigten til parken og landskabet mod øst og til hele Irmabyen mod vest er til at forstå!
De rummelige boliger har store altaner mod vest, præcis som de øvrige lejligheder i PARKKANTEN, men det private taghus på toppen, med udgang til det ekstra og eksklusive uderum, gør selvsagt penthouselejlighederne unikke. Hver bolig er adskilt af en væg i mørkt aluminium, og der er desuden mulighed for etablering af udekøkken eller opbevaringsrum på de solbeskinnede kvadratmeter.
Om aftenen, når mørket falder på, vil bygningen med sine taghuse fremstå som lysende, kontrastfyldte elementer, og vil opleves som pejlemærker i det store landskab. Arkitekturen lever døgnet rundt på alle etager.
De rummelige boliger har store altaner mod vest, præcis som de øvrige lejligheder i PARKKANTEN, men det private taghus på toppen, med udgang til det ekstra og eksklusive uderum, gør selvsagt penthouselejlighederne unikke.


Arkitektur i takt og rødlig tone
PARKKANTEN er tegnet af Arkitema Architects. Tegnestuen, som blev født i Århus i 1969, har altid tegnet boliger i menneskeskala med lige dele fokus på brugeren, på bygherre og på det omkringliggende samfunds parametre som alle mødes i PARKKANTEN i en markant og funktionel arkitektur på kanten af by og park.
Her får arkitekturen lov at spille sammen med landskabet i et minimalistisk og taktfast formsprog i varme, rødmelerede tegl. Facadernes komposition med dybtliggende vinduer og tilbagetrukne partier i murstenene skaber et særligt lodret skyggespil om dagen og et smukt, flimrende udtryk af lys og mørke om aftenen.
Altaner og vinduespartier i PARKKANTEN er placeret lodret over hinanden, og vekslingen mellem husenes smalle og brede vinduer og glasflader giver et levende spil i skiftet mellem helt mørke, silkematte aluminiumsflader - et smukt og skulpturelt udtryk er født. Altanerne, med mørke kompositbelægninger, er udført med fronter i klart indspændt glas og med sider i matsort glas delikate finesser, som er med til at tilføre bygningerne et elegant og stilrent udtryk.


De røde tegl ser grønt
Lejlighederne i PARKKANTEN nyder alle godt af beliggenheden langs det store og åbne parklignende terræn i Irmabyens nordøstlige hjørne. Det landskabelige grønne rum er tilgængeligt fra alle sider, således også for øvrige beboere og besøgende i Irmabyen. Det frodige åndehul har masser af grønne nuancer med både blomstrende beplantninger og høje og lave træer samt et par enkelte blå nuancer, i form af regnvandsbassin med skiftende vandstand. Offentlige stisystemer gør parken let tilgængelig og sikrer generelt, at cyklister og fodgængere har gode forbindelser i hele området. Den grønne zone fortsætter mod syd i Irmabyen og ender i en spids for foden af Kaffetårnet. Forløbet betegnes samlet "Den Grønne Kile", som gennemtænkt og naturligt sætter alle boligområderne elegant på pause... så at sige.