Bydammen 25, st. tv., Bydammen i Ballerup
2750 Ballerup

Bydammen i Ballerup
Bydammen 25
2750 Ballerup

Bydammen - nye boliger i Ballerup Bymidte

Del bolig

Bydammen opføres med to- tre- og fireværelses lejligheder nær Ballerup Station, hvorfra der kører tog til København, som kan nåes på 30 minutter. Udover nem adgang til offentlig transport, er der mulighed for køb af en p-plads i ejendommens kælder

Shopping, kultur, grønne områder, offentlig transport og skoler. Alt er inden for gåafstand. Nu opføres 77 arkitekttegnede lejligheder med direkte udgang til egen altan eller terrasse, elevator og skønne fællesarealer med legeplads og grøn gård. Her får man et vedligeholdelsesfrit hjem med alle de bekvemmeligheder en moderne bolig tilbyder. Med store lyse vinduespartier, trækkes masser af dagslys indenfor. Boligerne bliver opført i enkel, lyst og nordisk design, med køkkener i rene linjer fra HTH og gulve i lakeret egetræs lamelplank.

Her vil der ligeledes være depotrum til alle boliger samt mulighed for at parkere sin cykel i tørvejr indendørs. Alle lejlighederne har direkte adgang til Udearealer, terrasse eller altan - der er desuden flere fælles tagterrasser i som beboerne kan benytte sig af.

Det spændende byggeri tegnet af den anerkendte tegnestue Arkitema Architects, der siden 1969 har været toneangivende inden for nordisk design og bygningstradition.


MERE:
Se mere på www.bydammen.dk

3D visualiseringer:
Alle 3D visualiseringer er tænkte visualiseringer og er lavet med forbehold for ændringer. Der kan forekomme tekniske rørføringer, og teknikskabe, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. 3D- visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Accessories medfølger ikke.

Plantegninger:
Teknikskabe er endnu ikke placeret og fremgår derfor ikke af plantegningerne. Køber skal forvente, at teknikskabe og tekniske rørføringer vil forekomme i lejligheden. Under projektforløbet kan der forekomme ændringer, hvorfor materialet er med forbehold for ændringer.