Strandpromenaden 33, st. tv., Kronborg Strand
3000 Helsingør

Kronborg Strand
Strandpromenaden 33
3000 Helsingør

Kronborg Strand

Del bolig

KRONBORG STRAND er udført i høj arkitektonisk kvalitet med respekt for den unikke beliggenhed, i stilrene materialer og varierende bygningshøjder. Her bor man omgivet af både natur, by, historie og friluftsliv lige ud til Øresund. Moderne, lyse boliger med store, møblérbare altaner.


På en smuk naturgrund længst mod nord, kun et blik fra Kronborg Slot, ligger nogle ganske særlige boliger - opkaldt efter placeringen på stranden og sin historiske nabo.


Læs mere om projektet på www.kronborgstrand.dk.

44 eksklusive Boliger

Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum ? med optimalt udsyn over vandet og strandengen. De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt. Stilrene, mathvide køkkener fra HTH, bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse. Smukke klinker på gulv og i bruseniche på badeværelserne løfter, sammen med de enkle, hvide elementer, boligens ?våde? rum til velværerum i luksusklassen. Lejlighederne fås fra 88-134 m2 fordelt på 3-4 værelser.

Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen, og tilfører bebyggelsen et markant ydre. Som en moderne og æstetisk signatur i området.

Visionær Arkitektur ved vandet

Arkitema Architects har, fra de første streger blev sat, haft visionen om at få det fulde udbytte af nærheden til stranden og gøre dette til det centrale i udformningen af KRONBORG STRAND. En vision der i dén grad er opnået i bebyggelsen med det unikke strandtema i uderummene mellem husene, som forstærker oplevelsen af at bo på stranden. Samtidig har det været en klar ambition, at sikre så mange boliger som muligt udsigt til vandet.

Et område uden lige

At bo midt i én af Danmarks mest charmerende kystbyer, med historisk verdensarv og lystbådehavn som naboer - tilmed midt på stranden, hører til sjældenhederne. Ikke desto mindre er drømmen om at skabe en række helt unikke boliger på denne attraktive beliggenhed gået i opfyldelse med KRONBORG STRAND.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Der kan forekomme tekniske rørføringer, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris.

Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

Se mere på www.kronborgstrand.dk.