Vesterbrogade 1, Kanalhuset
3250 Gilleleje
Se alle 1 boliger
Kontantpris
kr. 3.425.000 - kr. 3.425.000

Kanalhuset - Gilleleje
Vesterbrogade 1
3250 Gilleleje

1 boliger tilbage

KANALHUSET GILLELEJE - midt i byen, langs kanalen

Del bolig

Lige midt i den charmerende fisker- og badeby på toppen af Nordsjælland, opføres 20 skønne lejligheder med byliv, strand og havn som nærmeste naboer. Beliggenheden langs kanalen, ved siden af Kulturhavn Gillelejes populære Kulturhus, gør KANALHUSET til et særdeles attraktivt og trygt sted at bo.


Arkitekturen tilpasser sig naturligt områdets udtryk med changerende tegl, sorte træbeklædte gavle og røde tegltage. De 20 moderne og funktionelle boliger på 1. og 2. sal har henholdsvis overdækkede altaner og terrasser - unikke, private uderum med udsigt til bylivet, flere endda med kig til vandet.
Inde- og udeliv i skøn forening

Lejlighedernes placering i forhold til hinanden på området gør, at de fleste boliger i KANALHUSET vil have udsigt gennem eksisterende bebyggelse ned til havn og strand. De rummelige, overdækkede altaner på første sal og terrasserne på anden sal vil desuden give hyggelig samhørighed med den centrale beliggenhed og samtidig fungere som beboernes helt eget private og eksklusive uderum.
Lejlighederne på 2. sal har loft til kip. Her fornemmes saddeltagenes hældning tydeligt - en fantastisk rumfølelse er født! De store vinduespartier i gavlene lader lyset strømme ind i boligen med himlen som nærværende og æstetisk element - på alle tider af døgnet, året rundt.

I KANALHUSET er der både elevator og video-dørtelefon, som gør boligerne bekvemme og trygge at bo i! Den rare, hjemlige følelse mærkes så snart man træder indenfor i lejlighederne, som alle har lyse lamelplankegulve og store vindues- og dørpartier - med masser af lys og stemning til rummene. De gode rumdelinger gør boligerne nemme og attraktive at møblere, så de matcher enhver personlig stil. Lyse, enkle og stilrene køkkener fra Invita, med store skuffemoduler og overskabe, sørger for plads til al servicen, mens den dekorative og funktionelle skabs-ø deler rummet naturligt op. Alle hårde hvidevarer er nyeste teknologi fra Siemens - elegante og funktionelle.

Gennemtænkte løsninger fra inderst til yderst
Skovhus Arkitekter har tegnet KANALHUSET. Den århusianske tegnestue har været én af de centrale, kreative kræfter på hele Kulturhavn Gillelejes udviklingsprojekt og har således også tegnet Kulturhuset, som er nabo til KANALHUSET.

De 20 lejligheder opføres med boliger på 1. og 2. sal i gedigne tegl med et unikt, meleret farvespil, som gør, at bebyggelsen naturligt tilpasser sig eksisterende bygninger og ikke mindst beliggenheden langs kanalen og ved kysten. Lejlighederne er fordelt i forskudte fremspring, så arkitekturen på den måde lever både vandret og lodret. KANALHUSETS saddeltage i rødmelerede tegl skaber et slægtsskab med byens øvrige arkitektur - og virker således som om husene altid har ligget på grunden. De markante træbeklædninger på gavlene giver KANALHUSET et både elegant og let udtryk, ligesom de overdækkede og læfyldte altaner på første sal, og de lidt større terrasser på anden sal, gør bebyggelsen åben og levende.

KANALHUSETS stueplan indrettes som erhverv med butikker, caféer o.lign. På første sal indrettes desuden en stor fælles tagterrasse for husets beboere.

KULTURHAVN - Gillelejes kulturhus
I Kulturhavn Gillelejes kulturhus lever det kulturelle liv på højeste niveau, og sammen med naboerne i Snedkeriet, på den anden side af Søborg Kanal, har området på nordkysten fået en drivkraft og et samlingssted for kultur og kunst. Kulturhuset er en del af det samlede 'Kulturhavnsprojekt', som nu fuldendes med opførelsen af KANALHUSET, med et miks af lejligheder og butikker. I Kulturhuset findes både bibliotek, biograf, restaurant og udstillingslokaler samt en omfattende kalender for musik- og debatevents.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, herunder enhver oplysning om projektet og ejerlejlighederne er med forbehold for ændringer fra sælgers side. Der kan forekomme tekniske rørføringer, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne.

Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris, eller som kan udføres efter overtagelse.
Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.