Rabalderstræde 35, Den Røde Tråd
4000 Roskilde

Den Røde Tråd - Roskilde
Rabalderstræde 35
4000 Roskilde

ET GRØNT KVARTER MED NYE IDEER

Del bolig

Midt i Roskildes kreative bydel Musicon, ligger et helt særligt kvarter med store grønne landskabsstrøg, levende regnvandsrender med naturligt å-løb og gennemførte facader i røde og lyse farvespil. Velkommen til Den Røde Tråd!

Kun 1 km syd for Roskilde Station vokser den nye kreative bydel, Musicon. Her lå den gamle betonvarefabriks rå industribygninger, som i dag har givet grobund for et enestående grønt kulturområde med iværksætteri, danseteater, handelsstrøg, rockmuseum, kunstskole, skatehal, spisesteder, øvelokaler og spændende fritidsaktiviteter.
Bydelens centrale placering gør cyklen, bussen og toget til favorittransport. Skal du parkere bilen, foregår dette på de offentligt placerede parkeringspladser eller P-huse samlet på 3-4 knudepunkter i Musicon. Det er let at komme omkring i din nye bydel også til fods. Bus 202A mod Roskilde St. stopper lige på den anden side af gaden og cykelparkering er lige udenfor din hoveddør. Pendlertid er dejligt nemt med kørsel til motorvejen, få minutter fra kvarteret.
For at bevare områdets naturlige kvaliteter og udeliv opføres en støjskærm, langs motorvejens grænseløb til Musicon, så både støj og udsyn til motorvej forsvinder.

Den Røde Tråds frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Gennem strøget bugter sig en regnvandsrende, som et åløb, med skiftende vandlandskaber, der risler ned til søen i Rabalder Parken. Her opføres 9 townhouses med innovative udearealer, store tagterrasser, udsigtsaltaner og terrasser med plads til leg og afslapning. Stå bare på rulleskøjter ned langs Rabalderstræde. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2.

Bæredygtige boliger i forskellige størrelser
Til den aktive familie med fart over fritiden, til den nystartede tilværelse med lille baby og til parret der ønsker at flytte fra den store villa til en ny og vedligeholdelsesfri bolig.