Søndre Badevej 6E, st. 2., Strandterrasserne
4600 Køge
Se alle 0 boliger

Strandterrasserne - Køge
Søndre Badevej 6E
4600 Køge

0 boliger tilbage

Strandterrasserne

Del bolig

Strandterrasserne på Køges Søndre Havn rejser sig, som et arkitektonisk vartegn i en trappelignende struktur, på én af Danmarks mest attraktive kyststrækninger, et helt unikt sted at bo, med hav, strand og lys i massevis fra alle sider også inde i boligerne.

Her er plads til både små og store armbevægelser. Som på et gedigent badehotel i topmoderne udformning. Klassiske toner møder rå materialer i en markant og anderledes bebyggelse, der tager pusten fra de fleste.

Læs mere om projektet på www.strandterrasserne.dk.

RUSTIKKE FLADER OG LÆKRE LINJER

Boligerne i STRANDTERRASSERNE handler om udsigt. Udsigt til pålidelig topkvalitet fra gulv til loft ? og udsigt ud over strandeng og vand

Rustikke trægulve og hvide væg- og loftsflader kalder på personlig stil og indretning i de smukke, lyse rum. De store vindues- og dørpartier i glas, som stort set alle kan åbnes, har forstyrrende rammer og lader dermed lyset og omgivelserne ind i rummene.

I badeværelserne er der skruet helt op for æstetikken med store kvadratiske fliser, eksklusive badeværelsesmøbler og armaturer i håndvask og bruseniche, som ikke lader meget tilbage at ønske. De ?våde? rum oser af eksklusivt badehotel i den bedste klasse.

Smukke, hvide grebsfrie køkkener fra HTH med top-of-the art armaturer og hårde hvidevarer fra AEG. Pyrolyse ovn og integreret induktion. Naturligvis. Rene linjer og elegante overflader ? lige til at indtage og lade gastronomiske udfoldelser overtage

ARKITEKTUREN PÅ STRANDENGEN

STRANDTERRASSERNE fremstår som en slags moderne og eksklusiv fortolkning af de gamle bunkere langs de danske kystlinjer. Townhouses, lejligheder og penthouseboliger fordeler sig elegant i bebyggelsens trappelignende struktur i et på én gang råt og delikat udtryk, med den omkringliggende naturs farver og former som central medspiller ? med direkte udsigt til Øresund.

Danske COBE Architects har tegnet Køge Søndre Havns nye vartegn. For det prisvindende arkitektfirma handler arkitektur ikke blot om bestemte former og stilarter, men mere om at tilpasse arkitekturen til omgivelserne, til det lokale miljø, og til brugerne.

SMUKKE, LYSE NUANCER MED UDVENDIGE KAKLER

Bebyggelsen opføres i materialer og farver inspireret af strandens grålige og sandfarvede toner. Smukke, lyse nuancer med udvendige kakler, som giver huset et helt unikt, naturligt look og dermed får STRANDTERRASSERNE til næsten af smelte sammen med klitlandskabet og strandengen.

Etagehøjden varierer trinvis fra stuen til 6. etage med tagterrasser til størstedelen af boligerne, og med terrasser på terræn til boligerne i stueplan.

Det U-formede hus åbner sig mod kysten og danner et attraktivt mødested i midten ? et gårdrum med siddeplinte og strandbeplantning, og plads til fællesskab og fordybelse. STRANDTERRASSERNES arkitektoniske udtryk yder således et stærkt og levende bidrag til området - med forskelligartede boliger, hvor stranden bor og vokser på alle etager og frem-spring, og hvor de horisontale linjer får smukt modspil af lejlighedernes mange vertikale dør- og glaspartier, der fra gulv til loft lader LYSET inden for.

3D visualiseringer:

Alle 3D visualiseringer er tænkte visualiseringer og er lavet med forbehold for ændringer. Der kan forekomme tekniske rørføringer, og teknikskabe, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. 3D- visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Accessories medfølger ikke.

Teknikskabe er endnu ikke placeret og fremgår derfor ikke af plantegningerne. Køber skal forvente, at teknikskabe og tekniske rørføringer vil forekomme i lejligheden. Under projektforløbet kan der forekomme ændringer, hvorfor materialet er med forbehold for ændringer.